Bun venit pe site-ul nostru.

01. Despre MEDCLINIC

Centrul medical MEDCLINIC a fost înființat din necesitatea de a răspunde nevoilor si așteptărilor actuale ale pacientului, prin plasarea acestuia în centrul atenției medicale.

Cu pasi mici, dar siguri, am reusit sa deschidem Centrul medical Medclinic. Am ales pentru dumneavoastra o echipa medicala formata din profesionisti pentru a putea satisface necesitatile pacientilor. Asadar, indrazniti sa ne calcati pragul pentru a ne cunoaste si va garantam ca nu veti regreta si veti reveni cu drag la noi.

Echipa Medclinic

Echipa ta de îngrijire a sănătății

02. Misiunea MEDCLINIC

Împreună devenim membri ai aceleiași echipe de îngrijire a sănătății – o echipă complet concentrată pe vindecarea dumneavoastră și pe restabilirea calității vieții dumneavoastră prin respect și îngrijire plină de compasiune.

Când devii pacient la Centrul Medical Medclinic Vaslui, tu și familia ta intrați într-un parteneriat cu noi.

Ai cunoștințe personale: expertiza și experiența de a-ți cunoaște propriul corp și individualitatea.

Avem expertiza medicală: capacitatea de a folosi educația, știința și tehnologia pentru a vă îmbunătăți sănătatea.

Echipa MEDCLINIC

Avem nevoie de feedback-ul dvs

03. Feedback si recenzii

De la pregătirea pentru a veni la Centrul Medical Medclinic până la externare, ne angajăm să vă satisfacem și dorim să oferim întotdeauna tipul de experiență pe care ni l-am dori pentru noi înșine și pentru cei dragi. Contribuția și feedbackul dumneavoastră sunt esențiale pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim îngrijirea și serviciile.

După ce sunteți externat, este posibil să primiți prin email un sondaj privind experiența pacientului. Dorim să vă facem experiența cât mai bună. După ce veți fi externat, sperăm că vă veți face timp pentru a ne oferi feedback-ul dvs. Folosim feedbackul pacienților noștri pentru a îmbunătăți îngrijirea pacienților noștri și pentru a recunoaște personalul.

Echipa MEDCLINIC Vaslui